Мурованокуриловецька
районна рада

Відкритий лист благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я»

Переглядів: 846

В І Д К Р И Т И Й   Л И С Т

 Благодійна Організація «Чорнобильський фонд здоров’я» (далі – Організація), відповідно до законодавства України, своєї статутної мети, в інтересах громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (далі – Чорнобильці), здійснює благодійну діяльність та відкрила благодійну програму «Поліпшення житлових умов» (далі – Програма).

Програма орієнтована на поліпшення житлових умов чорнобильцям, які потребують соціального захисту, яким житло повинно надаватися державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату.

В межах цієї Програми, Організація вже відкрила тендер по придбанню недобудов, та розглядає пропозиції від забудовників усіх форм власності щодо недобудов, які є можливість добудувати. Але пропозиції щодо недобудов, які надходять на адресу Організації, в більшій своїй кількості, з різних причин не є можливим добудувати.

Вважаючи на те, що ця Програма створена для будівництва житла чорнобильцям за рахунок благодійності, пропонуємо органам місцевого самоврядування, а саме головам селищних, сільських та міських рад, сприяти виділенню земельних ділянок для майбутнього будівництва.

В межах реалізації цієї Програми планується будувати окремі багатоповерхові будинки, а також котеджні містечка. При будуванні котеджних містечок Організацією будуть впроваджені благодійні програми «Джерельна вода» та «Зелена енергія». В подальшому, для обслуговування проживаючого в них населення, буде побудована інфраструктура, спроможна створити велику кількість робочих місць.

Сумарний розмір благодійних коштів, будівельних матеріалів тощо, які за допомогою та при участі міжнародних партнерів будуть залучені Організацією в межах цієї Програми, буде визначений лише після надходження до нашої Організації письмових пропозицій від керівництва органів місцевого самоврядування щодо виділення земельних ділянок для будівництва житла чорнобильцям, які вже десятиріччями стоять в державній черзі на поліпшення житлових умов.

Пропонуємо розповсюдити цю інформацію серед голів селищних, сільських та міських рад, підпорядкованих адміністративно–територіальному устрою очолюваного Вами району.

З більш детальнішою інформацією про діяльність Організації та умовами її благодійних програм маєте можливість ознайомитись на Інтернет сайті Організації www . chernobyl - people . org

 

З повагою,
Голова Правління

Благодійної організації

«Чорнобильський фонд здоров’я»                                                              Котій А.П.



« повернутися до списку новин