Мурованокуриловецька
районна рада

Оцінено діяльність керівників комунальних підприємств району

Переглядів: 717

31 березня 2016 року відбулось засідання комісї з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, яке провів голова комісії, заступник голови районної ради Нікітчук Андрій Миколайович.

В роботі комісії взяли участь начальник відділу освіти Багрій П.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Покалюк Т.М., керівник апарату райдержадміністрації Пастух О.Б., працівники виконавчого апарату районної ради.

На початку засідання Андрій Миколайович проінформував присутніх про те, що оцінка діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, проводиться щорічно в березні місяці на виконання рішення 16 сесії районної ради 6 скликання від 22 березня 2013 року №256 “Про Порядок проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл і селищ району” та відповідно до розпорядження заступника голови районної ради від 22 грудня 2015 року №36 “Про проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району за 2015 рік”. Наголосив, що  основне завдання членів комісії – надати належну, справедливу оцінку кожному керівникові на підставі об’єктивних критеріїв за результатами його роботи.       

Оцінювали діяльність 11 керівників комунальних підприємств, установ та закладів району за 2015 рік. Два керівники, що призначенні на посаду у звітному періоді, не оцінювались, а саме директор комунального закладу “Мурованокуриловецький районний краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка” Мельник Валентина Леонтіївна, призначена на посаду 17 грудня 2015 року, та директор комунального закладу “Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система” Тарановська Тетяна Василівна, призначена 16 січня 2016 року.

При  обговоренні та оцінюванні діяльності керівників членами комісії заслухано характеристики та висновки, надані їхніми Уповноваженими органами (відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації) та сільськими радами. Також члени комісії ознайомились з оцінювальними листами, заповненими самими керівниками.

За результатами голосування всі одинадцять керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району, пройшли щорічну оцінку.  Діяльність дев’яти керівників визнано хорошою та оцінено оцінкою “добре”, діяльність керівника комунального закладу “Мурованокуриловецька районна дитячо-юнацька спортивна школа” визнано “високою”, зокрема зазначалось, що Ціона А.О. добре володіє специфікою управління спортивним закладом, постійно працює над удосконаленням та покращенням матеріально-технічної бази закладу, придбання спортивного інвентарю. Щорічно розробляє проекти та бере участь в обласних конкурсах проектів розвитку територіальних громад і є їх неодноразовим переможцем.

Разом з тим виникло ряд запитань щодо ефективності діяльності керівника комунального підприємства “Мурованокуриловецька районна кіно-відеомережа” Стенгецького Миколи Олександровича, в тому числі і на 4 сесії районної ради 7 скликання, внаслідок чого його діяльність визнано “низькою”.

 Підсумовуючи роботу комісії заступник голови районнної ради Нікітчук А.М. наголосив, що всі керівники комунальних підприємств, установ та організацій підтвердили відповідність займаній посаді, разом з тим висловлені зауваження та пропозиції представників комісії щодо покращення діяльності окремих керівників обов’язково будуть враховані при оцінці в наступному році.

 

Начальник відділу з питань комунальної власності

та регуляторної політики виконавчого

апарату районної ради В.Богуцька



« повернутися до списку новин