Мурованокуриловецька
районна рада

З робочою поїздкою район відвідала депутат Вінницької обласної Ради Лариса Білозір

Переглядів: 914

Депутат обласної Ради,  голова комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, голова благодійного фонду “Допомоги онкохворим дітям” Лариса Миколаївна Білозір  26 січня ц.р. провела зустріч та прийом батьків важкохворих дітей в Мурованокуриловецькому районі.

Лариса Миколаївна коротко ознайомила учасників зустрічі про роботу Благодійного фонду, повідомила, що основним завданням Фонду є  допомога  та захист прав важкохворих дітей: онкохворих, дітей з рідкісними генитичними захворюваннями, дітей з інвалідністю, хворих на гепатити.

Прикро, але є велика кількість звернень з приводу лікування дітей з тяжкими хворобами. Намагаюся максимально допомагати усім. Наш Благодійний фонд “Допомоги онкохворим дітям” супроводжує, домовляється та допомагає віднайти лікування. Завдяки спільній роботі 134 дитини, які не мали жодних шансів на життя в Україні, відправлено на лікування за кордон. Взагалі, звернення, що стосуються хворих діток, я приймаю не тільки з усієї області, а й з усієї України. За мого сприяння в Національній дитячій лікарні ОХМАТДИТ обстежено та надано консультації  багатьом дітям з Вінниччини. В цілому надано допомогу 240 онокохворим та більше 200 дітям” - повідомила Лариса Білозір. Також депутатом було здійснено особистий прийом батьків важкохворих дітей, надано консультаційну допомогу та зібрано документи для отримання ними матеріальної допомоги.

                                                                                                                                                                   Прес-служба районної ради

           



« повернутися до списку новин