Мурованокуриловецька
районна рада

Питання ефективного використання вільних приміщень спільної комунальної власності – на постійному контролі профільної комісії районної ради

Переглядів: 678

8 листопада ц.р. відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, приватизації та регуляторної політики, яке вів голова постійної комісії Козачишен В.П. В роботі комісії взяли участь заступник голови районної ради Нікітчук А.М., головний лікар Олійник М.В., юрисконсульт Мороз А.А., інженер з охорони праці та голова тендерного комітету Андрухов В.П. комунальної установи “Муровано-куриловецька лікарня планового лікування”. Також на засіданні була присутня Кондратюк В.П. – фізична особа-підприємець. На засіданні комісії розглянуто питання про надання дозволу комунальній установі “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” на оголошення конкурсу на право оренди частини колишнього інфекційного відділення приміщення корпусу “Б”. Дане питання жваво обговорювалося як членами постійної комісії, так і запрошеними. Зокрема, піднімалось питання відповідності запропонованого на здачу в оренду  приміщення санітарно – технічним вимогам та його цільового призначення. Враховуючи думку присутніх, а також акт санітарно-епідеміологічного обстеження об’єкта,  постійною комісією надано дозвіл комунальній установі “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування”   на оголошення конкурсу на право оренди частини колишнього інфекційного відділення приміщення корпусу “Б”.

В “Різному”  виступив юрисконсульт комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Мороз А.А., який довів до відома присутніх інформацію про порушення умов використання орендованого майна відповідно до договору оренди орендарем ПП “НІКА- ДЕНТ ІКО” та повідомив, що в зв’язку з виявленими фактами комунальна установа “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” звертатиметься до суду з проханням розірвати договір оренди з орендарем ПП “НІКА- ДЕНТ ІКО” в односторонньому порядку.

                                                                                                                                                    Прес-служба районної ради

     



« повернутися до списку новин