Мурованокуриловецька
районна рада

Участь заступника голови районної ради А.Нікітчука в заходах з нагоди проведення Міжнародного дня інвалідів

Переглядів: 805

 

2 грудня в відділенні стаціонарного догляду за одинокими пенсіонерами комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району”, яке розміщене в селі Михайлівці, відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів, в яких взяли участь заступник голови районної ради А.М.Нікітчук, начальники управлінь райдержадміністрації – Власова Г.М., Войтенко Т.І., селищний голова Г.М.Цибульська та Олійник М.В. – головний лікар КУ “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування”.

                                                                                  

Зі слів директора КУ “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району” Войтенка В.П. в закладі проживає 22 одинокі літні людини, які потребують сторонньої допомоги. Тут вони забезпечені цілодобовим обслуговуванням, раціональним чотириразовим харчуванням, медичними послугами.

              

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови районної ради Нікітчук А.М., який привітав всіх присутніх з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів та зазначив, що суспільство має ставитись з розумінням до проблем людей з особливими потребами, а держава – забезпечувати належною допомогою та підтримкою.

                 

Захід продовжився концертною програмою, яку підготували учні НВК с.Конищів. На адресу людей з особливими потребами запрошені висловили найтепліші слова та вручили їм подарунки та солодощі.

                  

 

Начальник відділу з питань організаційного,

юридичного та кадрового забезпечення діяльності ради                                                             О.Марецька

 



« повернутися до списку новин