Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відзначено День місцевого самоврядування

Переглядів: 647

7 грудня в районному Будинку культури “Жовтень”  відбулося урочисте засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування, в якому взяли участь голова районної ради С.Кушнір, голова районної державної адміністрації С.Ладан, заступник голови районної ради А.Нікітчук, селищний, сільські голови, працівники та ветерани місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, а також  депутат обласної ради Рубанський В.І., помічник депутата обласної ради А.Поліщука О.Бірюков, начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Власова,  начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.Войтенко,  працівники виконавчого апарату районної ради,  представники засобів масової інформації.

З вітальним словом до присутніх звернувся  голова районної ради С.Кушнір, який привітав усіх, хто працював і працює в сільських, селищній, районній радах, кого вибирають виборці, хто представляє багатотисячний загін депутатів.

Сергій Михайлович зазначив, що “…діяльність органів місцевого самоврядування пов’язана з вирішенням проблем  людей, а значить стосується кожного з нас. Благоустрій  населених пунктів, ремонт доріг, будівництво водогонів, вуличне освітлення, транспортне сполучення,  надання освітніх, медичних, культурних, адміністративних та побутових послуг, соціальний захист населення – саме ці питання вирішує місцева влада, наділена відповідними ресурсами та повноваженнями…”.

Слова подяки за щоденну, сумлінну працю лунали на адресу сільських, селищного голів, секретарів, головних бухгалтерів, землевпорядників селищної, сільських рад району, а також депутатів місцевих рад, які проявляють активну громадянську позицію, співпрацюють з сільськими головами, надають відчутну фінансову та матеріальну допомогу у вирішенні проблем територіальних громад.

Конищівський сільський голова Смілянець А.С. висловив подяку депутатам обласної Ради А.Поліщуку та В.Рубанському за активну депутатську діяльність на окрузі та вручив короваї.

Помічник депутата Вінницької обласної ради по Мурованокуриловецькому району А.Поліщука О.Бірюков привітав присутніх з Днем місцевого самоврядування та подарував районній раді картину Лариси Чумакової “Весняна повінь”.

Голова районної ради С.Кушнір та голова райдержадміністрації С.Ладан вручили Почесні Грамоти райдержадміністрації та районної ради 31 посадовій  особі селищної, сільських, районної рад, депутатам сільських, районної рад та ветерану місцевого самоврядування.

Крім того, з нагоди Дня місцевого самоврядування під час святкового заходу в Вінницькій обласній Раді Грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради  з нагоди професійного свята нагороджено Попелюхівського сільського голову  Попову Майю Андріївну та депутата районної ради Лебедюка Юрія Миколайовича.

По завершенню урочистої програми присутні переглянули концертну програму, підготовлену аматорськими колективами району.

 

                                                                                                                                                                                     Пресс – служба районної ради

Фотозвіт

     

     

     

     



« повернутися до списку новин