Мурованокуриловецька
районна рада

Урочисте відкриття спортивних майданчиків в селі Роздолівка

Переглядів: 1072

Мріяли про це роздолівчани довго і до омріяного результату йшли всією громадою, кошти збирали “з миру по нитці”, майже всі роботи виконували власноруч. З ініціативи депутата Роздолівської сільської ради 7 скликання Токарчука Анатолія Павловича, його організаційної допомоги, спільним зусиллями  сільської ради, небайдужих жителів села, залучення благодійних коштів та допомоги небайдужих до спорту та фізичного виховання молоді спонсорів цими вихідними відбулися довгоочікувані урочистості з нагоди відкриття спортивних майданчиків для футболу та волейболу. Відтепер мешканці сіл Роздолівка, Перекоринці та Дружба зможуть проводити футбольні, волейбольні турніри і інші спортивні змагання на нових спортивних майданчиках.

В церемонії відкриття взяли участь заступник голови районної ради, депутат районної ради по Роздолівському виборчому округу Андрій Нікітчук, сільський голова Валентина Слободянюк, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Володимир Жук, директор районної дитячо-юнацької спортивної школи  Анатолій Ціона та чисельні прихильники футболу всіх вікових категорій.

Перед початком відкриття перед присутніми виступив Роздолівський жіночий вокальний ансамбль ”Берегиня“.

 З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови районної ради А.Нікітчук, який привітав жителів територіальної громади з Днем пам'яті та примирення, Днем матері та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вручив депутату сільської ради А.Токарчуку, ініціатору будівництва нового стадіону, Подяку від районної державної адміністрації та районної ради за популяризацію спорту і підтримку розвитку футболу на селі, а футбольній команді села Роздолівка - футбольний м’яч.

 

Сільський голова В.Слободянюк  подякувала спонсорам і всім, хто не залишився осторонь проблем громади, чий вагомий внесок сприяв створенню для мешканців якісних умов для занять фізичною культурою та спортом.

Після урочистого відкриття відбулися товариські матчі між футбольними командами Роздолівської сільської ради – сіл Роздолівка, Дружба, Перекоринці. Зустріч закінчилась перемогою футбольної команди с.Перекоринці, яка була нагороджена кубком.

Крім того, відбулися змагання з перетягування канату, в якому взяли участь всі бажаючі різних вікових категорій, та товариські матчі з волейболу, переможці яких отримали призи.

По закінченню свята всіх учасників було запрошено до святкового столу.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин