Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 7 сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 732

23 вересня 2016 року  відбулось пленарне засідання 7 сесії районної ради 7 скликання, якому 20 вересня  передували засідання постійних комісій та президії районної ради,  на якому 22 депутати розглянули наступні питання порядку денного:

  1. Про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень в галузі охорони здоров’я.
  2. Про Програму розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва у Мурованокуриловецькому районі на 2016-2020 роки.
  3. Про Програму розвитку лісового господарства у Мурованокуриловецькому районі, підвищення лісистості та озеленення населених пунктів на 2016-2025 роки.
  4. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І-ше півріччя 2016 року.
  5. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року  №15 “Про районний бюджет на 2016 рік” (зі змінами).
  6. Про затвердження філій опорних закладів освітніх округів у Мурованокуриловецькому районі.
  7. Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються комунальним закладом “Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система”.
  8. Про встановлення розміру місячної плати за навчання у комунальному закладі “Мурованокуриловецька дитяча музична школа” на 2016-2017 навчальний рік.
  9. Про внесення змін до рішення 14 сесії районної ради 6 скликання від 14.12.2012 №221 “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад району”.
  10. Про переукладання договорів оренди нежитлових вбудованих приміщень, що знаходяться в оперативному управлінні комунальної установи “Мурованокуриловецький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги”.
  11. Про переукладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні управління агропромислового розвитку Мурованокуриловецької райдержадміністрації.
  12. Про укладання довгострокового договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система”.
  13. Про прийняття у спільну комунальну власність територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району цілісного майнового комплексу Мурованокуриловецької лікарні планового лікування.
  14. Про розпорядження голови районної ради.
  15. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  16. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення особистого селянського господарства на території Мурованокуриловецького району.
  17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бахтинської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вербовецької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  19. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вищеольчедаївської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  20. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дерешівської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  21. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Долинянської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  22. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Жванської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  23. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лучинчицької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  24. Про звернення депутатів районної ради.
  25. Про преміювання заступника голови районної ради Нікітчука А.М.
  26. Р і з н е.

Участь в засіданні взяли депутат обласної Ради В.Рубанський, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Голова районної ради С.Ладан поінформував депутатів про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради між шостою та сьомою сесіями районної ради.

Гарячі дискусії виникли з приводу затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності. І, як наслідок, за результатами голосування депутати не підтримали 17, 18, 19, 20, 22 та 23 питання. Крім того, депутати районної ради не підтримали проект рішення “Про затвердження філій опорних закладів освітніх округів у Мурованокуриловецькому районі” та направили його на доопрацювання. Не підтримано рішення щодо укладання довгострокового договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система”.

 

По решті питань депутати підтримали запропоновані проекти рішень, з якими ви можете ознайомитись на сайті районної ради в розділі "Рішення районної ради 7 скликання".

   

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин