Мурованокуриловецька
районна рада

В області нагороджено журналістів з нагоди професійного свята

Переглядів: 575

6 червня 2018 року в  залі засідань обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня журналіста України.

Журналістів Вінниччини прийшли привітати голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк та секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Вітаючи  представників друкованих та електронних ЗМІ, телевізійників та радійників із професійним святом, усі виступаючі наголосили, що представники засобів масової інформації щодня несуть максимум оперативної та необхідної інформації, яка відіграє значну роль у формуванні громадської думки, утвердженні демократичних принципів та свобод, у творенні сучасної історії.

Керівники області та міста  нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації, обласної Ради та грошовими винагородами  59 кращих працівників засобів масової інформації Вінниччини, в тому числі редактора Приватного підприємства ”Наше Придністровя“ Світлану Кубляк та кореспондента Володимира Сауляка.

Також  з нагоди професійного свята медійникам були вручені Грамоти Вінницької міської ради, відзнаки Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення та  Національної спілки журналістів України. Зокрема, Грамотою Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення нагороджено редактора комунального підприємства ”Мурованокуриловецька районна редакція ефірного радіомовлення Валентину Добровольську.

Під час урочистостей  були оголошені результати другого обласного конкурсу на тему головної реформи сьогодення: «Децентралізація та реформування місцевого самоврядування в Україні»: 36 журналістів з 32-ох засобів масової інформації представили конкурсній комісії 69 робіт. Тож переможці конкурсу  отримали заслужені премії за змістовні та професійні роботи.

В рамках святкування  відбулось вручення диплому Книги рекордів України колективу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Диплом посвідчує встановлення рекорду України у категорії «Видавництво, історія» за видання найбагатотомнішої історії села в Україні  (4-томне видання історії села Борівка, Чернівецького району Вінницької області). Свідчення про рекорд України отримала  директор Департаменту Світлана Василюк.

Окрасою свята стали художні номери від вихованців зразкової майстерні естрадного мистецтва  «Зоряна мрія» міського  Палацу мистецтв – Макса Тріски,  Дарини Красновецької та Владислава Хохлана, а також солістки Вінницької обласної філармонії Наталії Лановенко.

Прес-служба районної ради

      

      
 

 



« повернутися до списку новин