Мурованокуриловецька
районна рада

Комісія з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних закладів розглянула роботу 12 керівників об'єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району

Переглядів: 803

 

27 березня 2018 року під головуванням заступника голови районної ради Нікітчука Андрія Миколайовича відбулось засідання комісії з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району за 2017 рік.

В роботі комісії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Козачишен Валерій Петрович, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Веклюк Валентина Миколаївна, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Покалюк Тетяна Миколаївна, головний спеціаліст – юрисконсульт апарату райдержадміністрації Солоненко Леся Миколаївна, працівники виконавчого апарату районної ради.

На початку засідання Нікітчук А. М. проінформував присутніх про те, що оцінка діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, проводиться щорічно в березні місяці на виконання рішення 16 сесії районної ради 6 скликання від 22 березня 2013 року №256 “Про Порядок проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл і селищ району” та відповідно до розпорядження заступника голови районної ради від 15 грудня 2017 року №42 “Про проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району за 2017 рік”  наголосив, що  основне завдання членів комісії – надати належну, справедливу оцінку кожному керівникові на підставі об’єктивних критеріїв за результатами його роботи.       

Оцінювали діяльність 12 керівників комунальних підприємств, установ та закладів району за 2017 рік. Керівники, що призначені на посаду у звітному періоді, оцінюванню не підлягають, а саме 9 серпня 2017 року постійною комісією погоджено призначення виконуючою обов’язків директора комунального закладу “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет” Цимбалішену Надію Іванівну.

При  обговоренні та оцінюванні діяльності керівників членами комісії заслухано характеристики та висновки про діяльність керівників комунальних підприємств, установ та закладів, наданих їхніми Уповноваженими органами (відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації) та сільськими радами. Також члени комісії ознайомились з оцінювальними листами, заповненими самими керівниками.

За результатами голосування всі дванадцять керівників комунальних підприємств, установ організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району, пройшли щорічну оцінку.  Діяльність чотирьох керівників визнано хорошою та оцінено оцінкою “висока”. Враховуючи деякі зауваження та пропозиції, діяльність семи керівників оцінено оцінкою “добре”.

Разом з тим виникло ряд запитань до діяльності головного лікаря комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Олійника Мирослава Вікторовича, що стосувались ефективного управління майном спільної комунальної власності та неналежної підготовки документів для проведення конкурсу на право оренди об’єкта комунальної власності, що призвело до його повторного проведення, внаслідок чого його діяльність визнано “задовільною”.

Крім того, двом керівникам комісією рекомендовано активізувати роботу щодо залучення додаткових коштів для підприємства та закладу за рахунок участі в 16 обласному конкурсі розвитку територіальних громад у 2019 році.

 Підсумовуючи роботу комісії, заступник голови районної ради Нікітчук А.М. наголосив, що всі керівники комунальних підприємств, установ та організацій підтвердили відповідність займаній посаді, разом з тим висловлені зауваження та пропозиції представників комісії щодо покращення діяльності окремих керівників обов’язково будуть враховані при оцінці в наступному році, а також запропонував для всебічного і об’єктивного оцінювання діяльності керівників комунальних організацій на наступний рік перед проведенням засідання комісії з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району, її членам безпосередньо відвідати комунальні підприємства, установи, організації з метою ознайомлення з їх роботою на місцях. Дана пропозиція підтримана всіма членами комісії.

Прес-служба районної ради

  

 



« повернутися до списку новин