Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати провели засідання постійних комісій районної ради

Переглядів: 650

26 серпня 2016 року відбулись засідання 7 постійних комісій районної ради, які розглянули 18 питань, 11 з яких виноситься на порядок денний президії та 7 сесії районної ради.

На засіданні були присутні заступник голови районної ради А.Нікітчук, заступник голови райдержадміністрації В.Козачишен, окремі керівники підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних установ, працівники виконавчого апарату районної ради.

В порядку контролю постійні комісії розглянули наступні наступні питання:

1. Про хід виконання районної комплексної програми охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів у Мурованокуриловецькому районі на 2012- 2020 роки, затвердженої рішенням 11 сесії районної ради 6 скликання від 20 квітня 2012 року №162 (зі змінами);

 2. Про хід виконання Районної програми “Надання одноразової адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам, які потребують соціального захисту і підтримки” та використання коштів депутатського фонду районної ради;

3.  Про хід виконання рішення 11 сесії районної ради 6 скликання від 20.04.2012 №165 ”Про Районну програму енергозбереження та впровадження використання альтернативних джерел енергії в Мурованокуриловецькому районі на 2012-2016 роки“;

4. Про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта – рішення 25 сесії районної ради 6 скликання від 20.06.2014 №398 “Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються Мурованокуриловецькою центральною районною бібліотекою“.

5. Звіт директора комунального закладу ”Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система“  “Про фінансово-господарську діяльність закладу за 2014-2015 роки“.

6. Про створення належних умов для оздоровлення і організованого відпочинку дітей району в літній період 2016 року.

 

7. Звернення Всеукраїнського громадського об’єднання ”Інноваційний фонд народна ініціатива “ про підтримку необхідності впровадження в Україні Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і комунальні послуги.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин