Мурованокуриловецька
районна рада

Постійна комісія підтримала зміни до 2-х районних програм

Переглядів: 719

Сьогодні, 28 лютого, під керівництвом голови комісії Анатолія Бойка, відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури та духовного відродження, роботи з молоддю, спорту і туризму, соціального захисту населення, зайнятості, роботи з ветеранами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, захисту прав споживачів.

У її роботі взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Войтенко, головний лікар комунальної установи “Мурованокуриловецький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги” Лариса Сидоренко, головний лікар комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Мирослав Олійник.

Головний лікар комунальної установи “Мурованокуриловецький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги” Лариса Сидоренко  доповіла членам комісії про внесення змін до Районної програми охорони здоров’я на 2016-2020 роки, а саме про виділення протягом 2018-2019 років 860 тис. грн. на придбання автотранспорту з метою покращення матеріально-технічної бази медичних закладів району первинної ланки.

Також на засіданні постійної комісії було поінформовано начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяною Войтенко про необхідність внесення змін до Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням  30 сесії районної ради 6 скликання від 6 березня 2015 року №471 (із змінами) в питанні надання фінансової підтримки громадських організацій для здійснення їх діяльності (районної організацій Української спілки ветеранів війни Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та ін.

Під час зібрання депутати обговорили також проект рішення чергової сесії районної ради ,,Про делегування кандидатур до складу Госпітальної ради Західного госпітального округу Вінницької області”, з якого доповів головний лікар комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування” Мирослав Олійник. Ним повідомлено, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 30.11.2016 №932 ”Про затвердження Порядку створення госпітальних округів“, за ініціативою Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації створюється Госпітальна рада Західного госпітального округу Вінницької області, делегування кандидатур до складу якої здійснюється згідно рішення місцевої ради. Враховуючи пропозиції трудового колективу  КУ ”Мурованокуриловецька лікарня планового лікування“ та постійної комісії районної ради вирішено делегувати до складу Госпітальної ради Західного госпітального округу Вінницької області:

  1. Гордієнко Ольгу Василівну – заступника головного лікаря комунальної установи “Мурованокуриловецька лікарня планового лікування”, лікаря вищої категорії;

2. Бойка Анатолія Миколайовича  – голову постійної комісії районної ради  з питань освіти, культури та духовного відродження, роботи з молоддю, спорту і туризму, соціального захисту населення, зайнятості, роботи з ветеранами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, захисту прав споживачів, лікаря вищої категорії.

Всі питання порядку денного постійної комісії члени комісії підтримали та рекомендували винести на розгляд президії та чергової сесії районної ради.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

 Т.Покалюк, керуюча справами 

   виконавчого апарату районної ради.

 



« повернутися до списку новин