Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулось засідання президії районної ради

Переглядів: 668

18 вересня 2018 року відбулось засідання президії районної ради, яка розглянула наступні питання:

  1. Звіт голови районної ради про свою діяльність за період з липня 2017 по вересень 2018 року.
  2. Про внесення змін до Єдиної комплексної правоохоронної програми Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки.
  3. Про  внесення  змін до Районної  програми охорони  здоров’я  на  2016-2020  роки.
  4. Про внесення змін до Єдиної комплексної програми по соціальному захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням 30 сесії районної ради 6 скликання від  6 березня  2015 року № 471 (із змінами).
  5. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2017 року  №252 “Про районний бюджет на 2018 рік” (зі змінами).
  6. Про внесення змін до рішення 5 сесії районної ради 6 скликання від 08.04.2011 №57 “Про заснування щорічної мистецької премії імені Ф.З. Коновалюка”.
  7. Про призначення Гришиної С.Г. на посаду директора комунальної установи “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет”.
  8. Про переукладання договорів оренди нежитлових вбудованих приміщень, що знаходяться в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Муровано-куриловецької районної ради Вінницької області”.
  9. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  10. Про затвердження передавального акту комунальної установи “Муровано-куриловецька лікарня планового лікування” до правонаступника комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”.
  11. Про встановлення розміру місячної плати за навчання у комунальному закладі “Мурованокуриловецька дитяча музична школа” на 2018-2019 навчальний рік.
  12. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району.
  13. Про виконання Державного Гімну України в середніх учбових закладах Мурованокуриловецького району.
  14. Про звернення депутатів Тальнівської районної ради Черкаської області.
  15. Про звернення депутатів Кам’янської районної ради Черкаської області.
  16. Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області.
  17. Про звернення депутатів Оратівської районної ради Вінницької області.
  18. Про внесення змін до рішення  33 сесії районної ради 6 скликання від 18 вересня 2015 року №542 “Про погодження створення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення на території Вербовецької сільської ради (зі змінами).
  19. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що перебуває у власності гр. Жиголи Н.І., на території Обухівської сільської ради.
  21. Різне.

Звернення депутатів Кам'янської районної ради Черкаської області щодо врегулювання питання фінансування соціальної інфраструктури, депутатів Оратівської районної ради Вінницької області щодо забезпечення регулювання в Україні використання генно модифікованих організмів члени президії районної ради взяли до відома і рекомендували не виносити на розгляд чергової 24 сесії районної ради 7 скликання. 

Виступаючи в "Різному", член президії, голова райдержадміністрації Сергій Ладан вніс пропозицію про необхідність включення в порядок денний чергової 24 сесії районної ради 7 скликання питання про створення комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області".

Члени президії рекомендували голові районної ради Сергію Кушніру включити дане питання в порядок денний чергової сесії районної ради, яка відбудеться 21 вересня 2018 року.

Прес-служба районної ради

 

   

 



« повернутися до списку новин