Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 4 сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 806

25 березня 2016 року під головуванням очільника району С.Ладана  відбулось пленарне засідання 4 сесії районної ради 7 скликання, на якому 29 депутатів розглянули наступні питання порядку денного:

  1. Про внесення змін та доповнень до Регламенту районної ради 7 скликання.
  2. Про хід виконання Єдиної комплексної правоохоронної програми Муровано-куриловецького району на 2010-2015 роки, затвердженої рішенням 28 сесії районної ради 5 скликання від 17 вересня 2010 року №343 (зі змінами) та про Єдину комплексну правоохоронну програму Мурованокуриловецького району на 2016-2020 роки.
  3. Про хід виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Мурованокуриловецького району на 2011-2015 роки.
  4. Про Районну програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з їх числа на 2016-2020 роки.
  5. Про внесення змін і доповнень до Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту в Мурованокуриловецькому  районі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 3 сесії районної ради 7 скликання від 14.01.2016 №37.
  6. Про нову редакцію Районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2015-2017 роки.
  7. Про внесення змін до Єдиної комплексної програми по соціальному  захисту та соціальному забезпеченню населення Мурованокуриловецького району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням 30 сесії районної ради 6 скликання від 6 березня 2015 року №471 (зі змінами).
  8. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2015 рік.
  9. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року  №15 “Про районний бюджет на 2016 рік”(зі змінами).
  10. Про Порядок використання коштів, передбачених в районному бюджеті на організацію і проведення громадських робіт на дорогах загального користування на території Мурованокуриловецького районушляхом залучення осіб, зареєстрованих як безробітні.
  11. Про Порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад району, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2016 році.
  12. Про надання згоди Вінницькій обласній Раді на прийняття із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у спільну комунальну власність територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району цілісного майнового комплексу Мурованокуриловецької лікарні планового лікування.
  13. Про переукладання договору оренди майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунальної установи “Мурованокуриловецький районний Трудовий архів”.
  14. Про оренду частини приміщень адміністративної будівлі №74 та гаража по вул. Соборна в смт Муровані Курилівці.
  15. Про переукладання договору оренди нежитлових вбудованих приміщень будівлі кінотеатру “Ювілейний”, що знаходиться в оперативному управлінні комунального підприємства “Мурованокуриловецька районна кіновідеомережа”.
  16. Про списання автомобіля ЗАЗ 1102, що знаходиться в оперативному управлінні комунального підприємства “Мурованокуриловецька районна кіновідеомережа”.
  17. Про передачу майна, що знаходиться в оперативному управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецький районний Будинок культури “Жовтень”.
  18.  Про звільнення від орендної плати за оренду майна, що знаходиться в управлінні комунального закладу “Мурованокуриловецька централізована бібліотечна система”.
  19. Про внесення змін до рішення 14 сесії районної ради 6 скликання від 14.12.2012 №221 “Про методику розрахунку, орендні ставки та порядок використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад району”.
  20. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  21. Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, засновником яких є Мурованокуриловецька районна рада.
  22. Про внесення змін до Статуту комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району”.
  23. Про внесеннязмін до складу комісії з розгляду заяв громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребуютьсторонньої допомоги, із звільнення від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) комунальною установою “Територіальний центр соціального обслуговування Мурованокуриловецького району”.
  24. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурованокуриловецького району.
  25. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян для ведення особистого селянського господарства на території Мурованокуриловецького району.
  26. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що надаються в оренду гр. Рубанському В.І. для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту на території Долинянської сільської ради.
  27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бахтинської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вербовецької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  29. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вище-ольчедаївської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  30. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дерешівської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  31. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Долинянської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  32. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Жванської сільської ради Мурованокуриловецького району.
  33. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лучинчицької сільської ради Мурованокуриловецького району.
  34. Про зміни у складі районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.
  35. Про зміни у складі комісії районної ради з питань поновлення прав реабілітованих.
  36. Про внесення змін до Положення про депутатські групи та фракції у Мурованокуриловецькій районній раді 7 скликання.
  37. Про внесення змін до складу президії районної ради.
  38. Про присвоєння чергового рангу заступнику голови районної ради Нікітчуку А.М.

 

Участь в засіданні взяли депутат Вінницької обласної Ради В.Рубанський, перший заступник голови райдержадміністрації І.Гончар, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, заступник керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури В.Грималюк, представники засобів масової інформації.

 

Розпочали сесію із урочистого вручення депутатських посвідчень та значків районним обранцям.

Голова районної ради С.Ладан поінформував депутатів про утворення в районній раді 2-х депутатських фракцій “Опозиційний блок”, ”БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА”СОЛІДАРНІСТЬ“ та про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради між третьою та четвертою сесіями.

 

 

Відповідно до Закону України від 26.11.2015 3842-VIII ”Про внесення змін до статті 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні“ всі рішення, які розглядались на засіданні ради, приймались поіменним голосуванням. В зв’язку з цим внесено зміни та доповнення до Регламенту районної ради 7 скликання.

 

 

Гарячі дискусії виникли з приводу затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок. І, як наслідок, за результатами голосування депутати не підтримали 26, 28, 29, 30, 32 питання, а розгляд 27, 31, 33-го питань за пропозицією депутатів перенесено на чергову сесію районної ради.

По решті питань депутати підтримали запропоновані проекти рішень.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин