Мурованокуриловецька
районна рада

Вітаємо з президентською нагородою!

Переглядів: 742

Голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій та секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський вручили 123 жителям Вінницької області відзнаку – ювілейну медаль ”25 років незалежності України”, в тому числі Вербовецькому сільському голові Войтку Юрію Івановичу та заступнику голови по механізації в галузі тваринництва та будівництва ФГ “ Велес-Віта” с. Попелюхи Михайловському Віктору Євгеновичу.

 

Нагороджували громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.

Присутніх привітав голова обласної Ради Анатолій Олійник.

- Дозвольте привітати вас із отриманням державної нагороди, - звернувся до присутніх Анатолій Дмитрович. – Те, як Україна відзначила 25-ту річницю незалежності є показником того, що ми держава є, і завжди нею будемо. Українці – великий та вільний народ і ми заслуговуємо на те, щоб жити на своїй землі. Тож бажаю вам миру, радості, благополуччя та Божого благословення.

Із нагородженням президентськими відзнаками присутніх привітав і голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

На адресу нагороджених лунали вітальні та патріотичні музичні композиції.

 

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин