Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 14 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 763

14 вересня 2017 року  з ініціативи голови райдержадміністрації С.Ладана відбулась 14 позачергова сесія районної ради 7 скликання, участь в якій взяв 21 депутат. Сесії передувало засідання постійної комісії з питань бюджету.

На пленарному засіданні були присутні  перший заступник голови райдержадміністрації І.Гончар, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.Войтенко, начальники окремих  управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Депутати обрали секретаріат у складі Григороша О.І, Смаги Г.О. та Каплунського О.В.

Керівник депутатської фракції районної ради ”БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА ”СОЛІДАРНІСТЬ“ Колядич М.В. виступив з повідомленням про виключення з фракції Кушніра С.М. в зв’язку з обранням його головою районної ради та включення до складу фракції Ладана С.В.

З основного питання порядку денного – про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 16 грудня 2016 року №138 ”Про районний бюджет на 2017 рік“ (зі змінами) доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г. М. Даним проектом рішення передбачено  збільшити доходи загального фонду районного бюджету на 2017 рік в сумі  1477,313 тис. грн.  за підсумками перевиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету за  8 місяців 2017 року, які спрямовано на утримання закладів соціально – культурної сфери, виконання районних програм, надання допомог, пільг та субсидій жителям району. Також депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за ІІ квартал 2017 року, який виконано по доходах в сумі 109376,8 тис. грн., по видатках – 107579,5 тис. грн.

Крім того, депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок 6-ти громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території району та 1 жительці району для ведення особистого селянського господарства.

Депутатами внесено зміни до рішень 3, 10 сесії районної ради 6 скликання, якими визнано повноважним представником Мурованокуриловецької районної ради у Всеукраїнській та Вінницькій обласній асоціаціях органів місцевого самоврядування голову районної ради Кушніра С.М.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

Більш детально з проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради в розділі „Проекти рішень районної ради 7 скликання”.

                                                                                                                                                                            Прес-служба районної ради

 

 



« повернутися до списку новин