Мурованокуриловецька
районна рада

Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування провела виїзне заняття в районі

Переглядів: 799

4 жовтня ц.р. за ініціативи Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування за участю Центру підвищення кваліфікації керівних кадрів області організовано виїзне семінарське заняття для селищного, сільських голів, секретарів та головних бухгалтерів селищної, сільських рад, осіб, відповідальних за роботу з персоналом та підготовку грантових проектів.

Учасників наради з використанням слайдів ознайомлено з наступними питаннями:

-         методикою написання грантових проектів;

-         запобігання та протидії проявам корупції в органах місцевого самоврядування . впровадження електронного документообігу та особливості електронного  декларування;

-         системи публічних закупівель в Україні: сучасний стан та подальший розвиток . практичне застосування системи електронних закупівель PROZORRO.

В рамках розгляду питань порядку денного учасники наради заслухали : головного спеціаліста з питань запобігання корупції сектору режимно-секретної роботи облдержадміністрації Сільницького Андрія Володимировича; начальника управління  фінансового, інформаційного та господарського забезпечення  - головного бухгалтера Департаменту фінансів  облдержадміністрації Цехановського Ігора Леонідовича; представника Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування -   консультанта-експерта Іщука Віктора Федоровича.

 

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин