Мурованокуриловецька
районна рада

Заступник голови районної ради взяв участь у сесії Степанківської сільської ради

Переглядів: 652

Керівництво та виконавчий апарат районної ради ставлять на меті завжди бути у курсі справ з питань життєдіяльності територіальних громад району. Однією з форм співпраці з органами місцевого самоврядування є відвідування сесій місцевих рад.

Сьогодні, 13 вересня 2016 року, заступник голови районної ради Андрій Нікітчук разом з депутатами районної ради М.Худою та Л.Огірчук взяли участь у роботі 6-ї сесії Степанківської сільської ради 7 скликання, яку провів сільський голова Гуцол П.П.

 До порядку денного сесії було внесено десять питань, рішення з яких у відповідності до вимог діючого законодаства приймалися відкритим поіменним голосуванням.

Депутати сільської ради заслухали звіти про хід виконання ряду сільських програм, зокрема з охорони здоров’я, Єдиної правоохоронної програми та ін. На сесії також були розглянуті земельні, бюджетні питання, а також в ”Різному “ питання благоустрою територіальної громади. З усіх питань порядку денного сесії депутати ухвалили відповідні рішення, що ляжуть в основу роботи сільської влади.

Крім того, депутати прийняли рішення про звільнення сільського голови Гуцола П.П. з посади, відповідно до поданої ним заяви, в зв’язку з досягненням ним пенсійного віку.

Заступник голови районної ради А.Нікітчук подякував П.Гуцолу за 14-річну сумлінну працю на посаді сільського голови, його особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування району, належне вирішення протягом 4-х скликань актуальних проблем жителів Степанківської та Горайської територіальних громад. 

   

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради                                                         Т.Покалюк



« повернутися до списку новин