Мурованокуриловецька
районна рада

Проведено 18 сесію районної ради 7 скликання

Переглядів: 950

В роботі 18 сесії районної ради, яка відбулась 22 грудня 2017 року,  взяли участь 22 з 34-х депутатів районної ради.

Перед початком сесії депутати обрали секретаріат у складі Кагляка М.В., Панчука В.В. та Платаша О.В.

Голова районної ради С.Кушнір проінформував присутніх про стан справ у районі і проведену роботу постійними комісіями та виконавчим апаратом районної ради в період між 15 і 18 сесіями районної ради, тобто з 29 вересня по 22 грудня 2017 року.

По основному питанню порядку денного “Про хід виконання районної Програми зайнятості населення до 2017 року”  доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Т.Войтенко. Участь в обговоренні доповіді взяв начальник районного центру зайнятості В.Мельник.

Депутати прийняли Районну програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2018-2020 роки, внесли зміни та доповнення до 2-х районних програм, Регламенту районної ради 7 скликання, Положення про порядок використання фонду депутата районної ради 7 скликання, районного бюджету на 2017 рік, продовжили термін дії Цільової комплексної програми розвитку футболу на 2018 рік, а також прийняли 2 питання комунальної власності територіальних громад сіл та селищ району, 2 земельні питання.

Крім того, депутатським корпусом затверджено план роботи районної ради на 2018 рік, умови оплати праці голови районної ради та заступника голови районної ради та кошторис видатків на утримання апарату районної ради.

З прийнятими рішеннями порядку денного 18 сесії районної ради та результатами голосування депутатів можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі “Рішення районної ради 7 скликання”.

 

Прес-служба районної ради

 

 

 



« повернутися до списку новин