Мурованокуриловецька
районна рада

В РАЙОНІ ВШАНОВАНО УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Переглядів: 717

15 лютого в актовій залі районної ради відбулась зустріч керівництва району з учасниками бойових дій з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, обговорили питання їх соціального захисту.

Присутні віддали шану ветеранам, які з честю виконали свій бойовий обов'язок і для яких 15 лютого – свято на все життя, у яких завжди перед очима стоять ті останні підрозділи, які залишали Демократичну Республіку Афганістан.

Пам’ять воїнів-афганців та тих, хто не повернувся з війни і віддав життя за українське сьогодення, присутні вшанували хвилиною мовчання.

З нагоди свята голова районної ради Сергій Кушнір та голова райдержадміністрації Сергій Ладан вручили учасникам бойових дій на території інших держав Почесні грамоти і грошові допомоги.

Після урочистої частини представники районної організації Української спілки ветеранів Афганістану схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих бойових побратимів біля пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам в райцентрі, вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти. 

                                                                                                                                                   Прес-служба районної ради

      

     

 

 



« повернутися до списку новин