Мурованокуриловецька
районна рада

Впровадження електронного документообігу в органах влади та місцевого самоврядування обговорили на кущовій нараді

Переглядів: 770

 

В Жмеринському районі відбулась кущова нарада з питань розвитку інформаційного суспільства, е-урядування та е-демократії. Присутні на зібранні обговорили  впровадження електронного документообігу в органах влади та сучасні тенденції розвитку інформування суспільства.

Участь в нараді взяли депутат обласної Ради, голова Жмеринської райдержадміністрації Олег Легеза, начальник управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації  Ігор Солоненко, аналітик компанії «Софт Генерація» Вадим Жигадло, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Барського, Шаргородського, Тиврівського, Мурованокуриловецького та Могилів-Подільського районів.

– Тема впровадження електронного документообігу та е-урядування є надзвичайно важливою та актуальною. Наразі глобалізація інформаційних мереж дозволить забезпечити функціонування органів влади в режимі реального часу та зробить простим і доступним щоденне спілкування з громадянами. Використання інформаційних технологій підвищить ефективність надання державних послуг населенню, – зазначив депутат обласної Ради Олег Легеза, відкриваючи засідання.

Начальник управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Ігор Солоненко ознайомив присутніх із  сучасними тенденціями розвитку інформаційного суспільства. Детальніше зупинився на етапах побудови телекомунікаційної інфраструктури, зокрема, вимогах до комп’ютерного забезпечення, модернізації офіційних веб-сайтів.

Аналітик Компанії «Софт Генерація» Вадим Жигадло поінформував про етапи впровадження е-документообігу від придбання ліцензії до введення в експлуатацію. Присутні на зібранні також обговорили ключові аспекти впровадження сучасних технологій та використання їх у повсякденній роботі.

                                                                                                                                                                               З сайту Вінницької обласної Ради

    



« повернутися до списку новин