Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулась 5 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання

Переглядів: 824

27 квітня 2016 року  з ініціативи голови райдержадміністрації відбулась позачергова сесія районної ради 7 скликання, участь в якій взяли 26 депутатів.  Попередньо 26.04.2016 питання порядку денного сесії розглянули 2 профільні постійні комісії та президія районної ради.

На пленарному засіданні були присутні депутат Вінницької обласної Ради  В.Рубанський, перший заступник голови райдержадміністрації І.Гончар, начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, начальники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Розпочали сесію із урочистого вручення депутатських посвідчень та значків районним обранцям.

З основного питання порядку денного – про внесення змін до рішення  2 сесії районної ради 7 скликання від 11 грудня 2015 року №15 ”Про районний бюджет на 2016 рік“ (зі змінами) доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Галина Михайлівна. Даним проектом рішення передбачено збільшення видатків районного бюджету в сумі 203 тис. грн., в т.ч. на виконання Районної програми забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг, на забезпечення онкохворих знеболюючими препаратами та проведення послуг у сфері метрології, на утримання в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді фахівця із соціальної роботи (психолога) по наданню психологічної підтримки сім’ям демобілізованих та мобілізованих учасників АТО, сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини, опікунам та піклувальникам, прийомним сім’ям та ін.

Крім того, депутати прийняли рішення, яким внесли зміни до Районної програми забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг та затвердили технічні документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок 9 громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та особистого селянського господарства на території району.

 

Гарячі дискусії виникли з приводу затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що надаються в оренду гр.. Рубанському В.І. для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту на території Долинянської сільської ради. І, як наслідок, за результатами голосування депутати не підтримали даний проект рішення.

 

Прес-служба районної ради

 



« повернутися до списку новин