Мурованокуриловецька
районна рада

Працівники виконавчого апарату районної ради долучились до акції “Серце до серця”

Переглядів: 807

 

 

Одинадцять років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця” проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей України. На зібрані кошти фонд закуповує та встановлює медичне обладнання у дитячі обласні лікарні для лікування маленьких українців.

Протягом 12 років ВБФ “Серце до серця” веде активну громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та виховання молоді в дусі відповідальності та патріотизму.

За результатами 2006-2016 років, силами волонтерів, за підтримки громадських, бізнес-організацій та засобів масової інформації закуплено медичне обладнання на суму майже 29 млн. грн. та встановлено у дитячих лікарнях кожного регіону України.

Акція 2017 року проходить під гаслом “Я хочу бачити життя!”. Цьогоріч фонд проводить ХІI Всеукраїнську благодійну акцію, яка розпочалась 9 березня і триватиме до 9 квітня. Зібрані кошти спрямують на придбання медичного обладнання для дітей з вадами зору і передадуть в Вінницьку обласну дитячу лікарню.

До цієї акції в нашому районі вже традиційно приєднались працівники виконавчого апарату Мурованокуриловецької районної ради.

 

 

Прес-служба районної ради

 

 



« повернутися до списку новин