Мурованокуриловецька
районна рада

Урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери

Переглядів: 314

1 листопада, в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери. Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період. В даному заході взяли участь заступник голови районної ради А.Нікітчук, перший заступник голови райдержадміністрації Я.Петренко та заступник голови райдержадміністрації В.Козачишен.

З професійним святом всіх присутніх привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Ярослав Петренко.

«Ваша праця не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі. Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує. Нехай компетентність, працьовитість, надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини» - зазначив Ярослав Петренко.

    На святі кращим представникам соціальної сфери району вручено Почесні грамоти районної державної  адміністрації та районної ради. А працівники районного Будинку культури підготували святковий концерт.

 



« повернутися до списку новин