Мурованокуриловецька
районна рада

Депутати районої ради розподілили 3,5 мільйони гривень залишку бюджетних коштів

Переглядів: 766

31 січня 2018 року за ініціативи голови районної державної адміністрації С.Ладана відбулась 19 позачергова сесія районної ради за участі 26 депутатів.

На пленарному засіданні були присутні  начальник фінансового управління райдержадміністрації Власова Г.М, заступник начальника відділу у Мурованокуриловецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Л.Прудивус, начальник Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області,  заступники начальника Могилів-Подільського прикордонного загону Квятковський А.Б. та Кацарський Р.Г., представники засобів масової інформації району.

Депутати обрали секретаріат у складі Кузь С.І., Скрипника А.І.,Стадніка С.Г.

Згідно з пропозицією голови райдержадміністрації С.Ладана депутати розглянули питання про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2017 року №252 ”Про районний бюджет на 2018 рік“, з якого доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Власова.

 Враховуючи клопотання райдержадміністрації, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік, збільшивши видатки загального фонду:

- районній раді в сумі 340,000 тис. грн. на створення фонду депутатів районної ради;

- райдержадміністрації в сумі 374,13164 тис. грн. на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, Єдиної комплексної правоохоронної  програми, Районної цільової програми фінансової підтримки Могилів-Подільського прикордонного загону, заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, відділу освіти райдержадміністрації на виплату заробітної плати обслуговуючому персоналу.

Збільшено видатки бюджету розвитку спеціального фонду райдержадміністрації в сумі 1946,00545 тис. грн., відділу освіти райдержадміністрації в сумі 406,85847 тис. грн., відділу культури і туризму райдержадміністрації в сумі 400,000 тис. грн., Мурованокуриловецькому ВП Могилів-Подільського ВП ГУНП у Вінницькій області 420,000 тис. грн.

Депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 11 громадянам та технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства 6 громадянам.

Також депутати заслухали інформацію щодо створення  Госпітальної ради Західного госпітального округу Вінницької області.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, більш детально з якими можна ознайомитись на сайті районної ради в розділі „Рішення районної ради 7 скликання”.

Крім того, 18 та 30 січня дані питання порядку денного сесії були попередньо обговорені на засіданні 2-х постійних комісій районної ради.

                                                                                                                                                   Прес-служба районної ради

     



« повернутися до списку новин