Мурованокуриловецька
районна рада

2020 рік

 

Мурованокуриловецький РС філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області інформує!

В умовах загальнодержавного карантину працівники Мурованокуриловецького районного сектору працюють із суворим дотриманням заходів профілактики інфікування та дезінфекції.

У Мурованокуриловецькому РС в наявності є медичні маски, що протидіють розповсюдженню вірусу та надаються засудженим в разі їх відсутності в останніх. Також в секторі є дезінфікуючі засоби для миття рук, які використовуються суб’єктами пробації при вході в приміщення. Щоденно в Мурованокуриловецькому районному секторі філії ДУ «Центр пробації» проводиться дезінфекція приміщення (миття підлоги, вологе прибирання робочих зон працівників, дезінфекція інших поверхонь) з дотриманням всіх санітарних норм.

Усім клієнтам пробації детально роз’яснюється  про основні заходи захисту від  COVID-19.

Реєстрація проводиться в умовах особливого режиму роботи. У разі  неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку в тому числі й за допомогою мережі інтернет. Однак такий «онлайн» режим не звільняє від виконання обов’язків  встановлених для суб’єктів пробації в рішеннях суду.

Бережіть себе та здоров’я своїх близьких.

 

Начальник
Мурованокуриловецького РС
філії ДУ «Центр пробації»
у Вінницькій області                                                                                                                              Лілія ШЕВЧУК
 

Мурованокуриловецький районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області, запрошує кандидатів у волонтери пробації, осіб віком від 18-ти років, для здійснення на безоплатній основі наглядових заходів за дотриманням суб’єктами пробації обов’язків, визначених законом та покладених судом.

За довідкою звертатись за тел. 2-23-16

 

 

Мурованокуриловецький РС філії ДУ «Центр пробації»

у Вінницькій області інформує !

Робота  районного сектору філії ДУ «Центр пробації» під час карантину проводиться з дотриманням всіх санітарних норм.

З кожним суб'єктом пробації працівники районного сектору працюють індивідуально, щоб не порушувати умови карантину та ненаражатися на небезпеку.

При вході в приміщення є дезинфікуючі засоби для миття рук, які використовують суб’єкти пробації, також надається медична маска та рукавички  в разі їх відсутності.

Бережіть себе та здоров’я своїх близьких!

 Мурованокуриловецьким районним сектором філії Державної установи «Центр пробації»  у Вінницькій області було проведено спільний захід разом з Мурованокуриловецьким Бюро безоплатної правової допомоги « Права та обов`язки громадянина в умовах карантину» В ході діяльності дистанційного пункту проведено індивідуальне консультування осіб які перебувають на обліку в районному секторі пробації.

До заходу буда залучена працівник бюро безоплатної правової допомоги Ольга Войтова та працівник Мурованокуриловецького сектору з питань пробації Олександр Лятуринський під час профілактичної бесіди із особою яка знаходиться на обліку в секторі пробації, засуджена отримала всі необхідні відповіді на запитання що стосуються її прав та обов`язків під час карантину, а також мала змогу отримати безоплатну правову  допомогу стосовно  питань індивідуального характеру. Слід зауважити що захід проводився із дотриманням всіх санітарних норм передбачених Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211  «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» Хочемо висловити подяку Ользі за проведення даного заходу.