Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулось засідання оперативного штабу з підготовки підприємств, установ та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років

Переглядів: 537

14 червня 2018 року в приміщенні районної ради відбулося засідання оперативного штабу по питанню підготовки підприємств житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури, паливно-енергетичного комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Проводив засідання перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко. В засіданні взяв участь заступник голови районної ради Андрій Нікітчук.  Ярослав Петренко зазачив, що : ”На даний час розпочато роботу по підготовці закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період на 2018-2019 роки. З 20 котелень до роботи наразі готові чотири. З 2,64 кілометрів теплових мереж підготовлено 1,45 кілометрів. В лікарні планового лікування проведено заміну двох котлів на енергозберігаючі загальною вартістю 1526 тисяч гривень. Потреба в заготівлі палива складає 1124 тонн вугілля. Розпочато тендерні процедури на закупівлю вугілля” - зазначив керівник оперативного штабу.

На зустрічі заслухано звіти керівників підприємств, установ та організацій району по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період.

Під час наради перший заступник голови райдержадміністрації дав доручення відповідальним по напрямках провести перевірку електричних мереж об'єктів та вивчити питання встановлення на багатоквартирних будинках лічильників на воду.

Наступне засідання оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури, паливно-енергетичного комплексу району заплановано провести у серпні цього року.

Прес-служба районної ради

 

 



« повернутися до списку новин