Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України

Переглядів: 417

27 червня в районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня  Конституції України.

     23 роки тому Україна підтвердила своє прагнення розбудувати незалежну, демократичну державу. В нашій країні вперше за її історію був прийнятий принципово новий Основний закон – такий Закон, який визнав вищою цінністю людину, її права і свободи, який встановив основи організації державної влади, що здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу, судову та гарантує місцеве самоврядування.. 

    Учасників свята та всіх присутніх з Днем Конституції України привітав голова районної державної адміністрації Сергій Ладан. У своєму виступі він зазначив: «У теперішній непростий час змін хай кожному вистачить витримки, мужності, сили духу і патріотизму для того, аби розвивати нашу країну. Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а належним чином виконуватиме свої обов’язки. Не будемо ж шкодувати заради цього ані сил, ані енергії! Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Нехай мир і злагода сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню добробуту у кожному домі».

На урочистостях жителям району, які приймають активну участь у житті району, врученj Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради і грошові винагороди.Для присутніх прозвучали музичні вітання підготовлені районним будинком культури та аматорськими колективами району.

         

      

       

 

 



« повернутися до списку новин