Мурованокуриловецька
районна рада

Відбувся чемпіонат району з футболу

Переглядів: 398

Свято футболу подарували вболівальникам учасники фінальної частини чемпіонату району, яке відбулося у неділю на стадіоні райцентру. І фіналісти, і учасники гри за 3 місце разом наколотили за два поєдинки майже 20 голів!

Активна підтримка вболівальників і по-справжньому футбольна погода дали можливість командам продемонструвати якісну гру. У поєдинку за третє місце між командами Рівного та Курашовець-Котюжан першими рахунок відкрили рівненці. Однак це не знітило їх суперників і Курашівці-Котюжани впевнено реалізували всі свої нагоди,  завершивши гру з рахунком 8:3 на свою користь і посівши третю сходинку.

Фінал між командами Галайковець та Вербовця пройшов у напруженій і впертій боротьбі. Основні події розгорнулися у другому таймі, під час якого м’яч чимало разів побував у воротах обох суперників. Ключовим епізодом став нереалізований вербовецькими футболістами 11-метровий удар. В результаті команда Галайковець отримала заслужену перемогу з рахунком 5:3 і стала переможцем чемпіонату району. Команда Вербовця відповідно зайняла друге місце. Треба відзначити, що фінал вдався завдяки грамотній і професійній роботі головного судді та його помічників.

Під час нагородження з словами вітань до вболівальників та футболістів звернулися заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, депутат обласної ради Володимир Рубанський, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту РДА Володимир Жук та голова районної федерації футболу Анатолій Ціона. Зазначалося, що чемпіонат району традиційно викликав значний інтерес у вболівальників, а команди показали хороший рівень гри. Спершу нагородили футбольну команду районної дитячо-юнацької спортивної школи, яка зайняла третє місце у чемпіонаті області. Переможцям і призерам чемпіонату району, кращим гравцям команд вручили пам’ятні кубки, сувеніри та медалі. Районне футбольне свято підійшло до завершення, залишивши після себе чимало приємних вражень.

      

      

      

      

      

      



« повернутися до списку новин