Мурованокуриловецька
районна рада

Керівництво району вшанували учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Переглядів: 278

Чорнобильська трагедія – одне з найстрашніших лих не тільки для України, а й для усього людства. І волею долі епіцентром ядерної аварії стала саме наша багатостраждальна українська земля.

Кожного року ми повертаємося пам'яттю і серцем до незабутніх трагічних подій, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Віддаємо данину шани і вдячності тим, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у вічність заради життя і майбутнього свого народу та всього людства.

Сьогодні, в рамках відзначення 34-х роковин Чорнобильської трагедії та з метою вшанування героїчного подвигу наших земляків - ліквідаторів аварії на ЧАЕС, голова районної державної адміністрації Ярослав Петренко, голова районної ради Сергій Кушнір, голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» Мурованокуриловецької районної організації Ольга Андрущак разом із своїм заступником Олександром Бриндаком  поклали квіти до пам’ятника жертвам Чорнобильської катастрофи.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто віддав життя, усуваючи наслідки аварії на атомній електростанції.

Дякуємо героям, людям різних професій, які в екстремальних умовах доклали титанічних зусиль для приборкання «мирного атому» та не допустили збільшення масштабів трагедії.



« повернутися до списку новин