Мурованокуриловецька
районна рада

ЗВЕРНЕННЯ до виборців, депутатів місцевих рад усіх рівнів, селищного і сільських голів

Переглядів: 1400

Шановні жителі територіальних громад району!

Відповідно до пункту 6 статті  42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 10, 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, рішення 2 сесії районної ради 7 скликання “Про Єдиний день депутата та “Депутатський тиждень” в районі” селищний, сільські голови, депутати місцевих рад зобов’язані не рідше одного разу на рік звітувати про свою роботу перед виборцями.

Відповідно до плану основних заходів районної ради на січень 2017 року в період  з 23 по 30 січня 2017 року в населених пунктах району проводитимуться загальні збори громадян за місцем проживання та Депутатський тиждень, під час яких селищний, сільські голови, депутати місцевих рад усіх рівнів мають прозвітувати перед виборцями про свою діяльність у 2016 році, участь у роботі рад, виконання передвиборчих програм політичних партій, які вони представляють у радах.   

На зустрічах громадяни матимуть можливість внести свої пропозиції щодо вирішення актуальних проблем населених пунктів, ремонту доріг, місцевих бюджетів, обговорити питання утримання та перспектив розвитку закладів соціальної сфери села,  про інвестиційну діяльність агроформувань, що діють на території сільської ради, в розвиток населених пунктів, висловити своє бачення щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Вважаю за доцільне на цих зібраннях представникам поліції проінформувати громадськість про стан правопорядку на території сільських та селищної рад та заходи, які вживаються щодо попередження правопорушень.

Шановні селищний, сільські голови, депутати місцевих рад!

Прошу вас з усією відповідальністю віднестись до організації та проведення запланованого заходу, вишукати можливості для позитивного вирішення питань, з якими до вас звертатимуться виборці, і прозвітувати перед ними про проведену вами роботу у 2016 році. Розраховую на вашу активну позицію і сподіваюсь, що збори пройдуть з користю для територіальних громад району!

Звертаюсь з проханням до селищного, сільських голів про необхідність забезпечення належних умов для проведення звітів перед виборцями шляхом виділення приміщень, повідомлення виборців про час та місце їх проведення. Успіх даних зібрань буде залежати від вашої підготовчої роботи, злагоджених дій активу територіальної громади.

Переконаний, що безпосередня участь жителів населених пунктів у вирішенні проблем місцевого значення сприятиме розвитку місцевого самоврядування, в якому вирішальну силу матиме самодостатня громада!

 

 

Голова районної ради                                                                                                                          С.Ладан      



« повернутися до списку новин