Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Днем Гідності та Свободи

Переглядів: 565

Шановні жителі району!

Вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!

Гідність, свобода, незалежність, патріотизм, мужність, героїзм… За останні роки ці високі поняття стали особливо близькі кожній людині, яка вважає себе справжнім громадянином. Це не просто слова, адже настав такий час, коли Україні потрібні не гучні слова, а відповідальні вчинки та реальний захист її існування в якості суверенної держави.

Україна потрібна нам, а ми потрібні Україні – і це не вимагає ніяких доказів, бо із листопада 2013-го року весь світ упевнився, що є такий народ в центрі Європи, який має честь і гідність, має мужність і силу протистояти агресору, який зазіхнув на його суверенітет та територіальну цілісність.

В ті похмурі осінні дні ми відчули себе єдиним народом, незалежно від мови, на якій говоримо, незалежно від релігії, яку сповідуємо … Ми скинули тоді із себе байдужість і почали, нарешті, розуміти, що саме від нас залежить майбутнє нашої країни, наших дітей…

Ті буремні дні назавжди змінили обличчя країни, змінили всіх нас, підтвердивши ще раз гідність та волелюбність українського народу, його прагнення до свободи і справедливості. Ми не маємо права зрадити справі, за яку віддала життя «Небесна сотня», за яку вже загинули і гинуть кожного дня наші діти на Сході країни.

Сьогодні ми вшановуємо їх пам'ять, їх подвиг, які власним життям продемонстрували прагнення українців жити у вільній, демократичній державі. Вони, як колись їх прадіди, назавжди залишаться в народній пам’яті, стануть прикладом для майбутніх поколінь та пересторогою для ворогів.

Після всіх втрат, які понесла за останні роки Україна, ми не маємо права схибити і, тим паче, зрадити ідеалам та вимогам Майдану. Наша боротьба не закінчиться, поки не будуть втілені в життя його прагнення та сподівання.

Від щирого серця хочу подякувати кожному мешканцю нашого району, які своїм патріотичним ставленням, святою вірою та невтомною працею наближають країну до щасливого майбуття. Здоров'я кожному, злагоди, благополуччя, миру та достатку! 

 

Голова районної ради                                                                                              Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин