Мурованокуриловецька
районна рада

Комісія з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних установ, підприємств та закладів оцінила роботу 13 керівників об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад сіл та селищ району за 2019 рік

Переглядів: 324

03 червня 2020 року під головуванням заступника голови районної ради Нікітчука Андрія Миколайовича відбулось засідання комісії з проведення щорічної оцінки діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району за 2019 рік.

На початку засідання Нікітчук А. М. проінформував присутніх про те, що оцінка діяльності керівників комунальних підприємств, установ, організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, проводиться щорічно в березні місяці. Проте в зв’язку з епідемічною ситуацією, яка склалась в країні, та відповідно до чинних нормативно-правових актів засідання комісії та проведення співбесіди з керівниками було перенесено.  Андрій Миколайович наголосив, що  основне завдання членів комісії – надати належну, справедливу оцінку кожному керівникові на підставі об’єктивних критеріїв  за результатами його роботи.       

Оцінювали діяльність 13 керівників комунальних підприємств, установ та закладів району за 2019 рік. Керівники, що призначені на посаду у звітному періоді, оцінюванню не підлягали. Вперше оцінювалась діяльність директора комунальної установи “Мурованокуриловецький районний методичний кабінет” Гришиної Світлани Григорівни та закладу загальної середньої освіти “Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області” Вудвуд Лариси Степанівни.

Членами комісії заслухано звіти керівників про їх діяльність за 2019 рік.  Характеристики та висновки про діяльність керівників комунальних підприємств, установ та закладів, наданих їхніми Уповноваженими органами (відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації) та сільськими радами зачитала секретар комісії Красовська В.В. Також члени комісії ознайомились з оцінювальними листами, заповненими самими керівниками. Під час обговорення члени комісії висловлювали свої зауваження, пропозиції та побажання щодо вдосконалення роботи окремих керівників.

За результатами голосування всі тринадцять керівників комунальних підприємств, установ організацій та закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад району, пройшли щорічну оцінку.  Діяльність одинадцяти керівників оцінено на високому рівні. Враховуючи деякі зауваження та пропозиції, діяльність одного керівника оцінено оцінкою “добре”.

Підсумовуючи роботу комісії, заступник голови районної ради Нікітчук А.М. наголосив, що більшість керівників комунальних підприємств, установ та закладів врахували і виконали всі зауваження та пропозиції, висловлені їм на попередньому засіданні комісії, що вплинуло на прийняття рішення при оцінюванні їх діяльності за звітний період.

Начальник відділу з питань комунальної власності та
регуляторної політики виконавчого апарату
районної ради
Валентина Красовська
 
 
 
 
 
 

 



« повернутися до списку новин