Мурованокуриловецька
районна рада

Звернення голови районної ради

Переглядів: 817

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

до виборців, депутатів місцевих рад усіх рівнів, селищного і сільських голів

Шановні жителі територіальних громад району!

Відповідно до пункту 6 статті  42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 10, 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, рішення 2 сесії районної ради 7 скликання “Про Єдиний день депутата та “Депутатський тиждень” в районі” селищний, сільські голови, депутати місцевих рад зобов’язані не рідше одного разу на рік звітувати про свою роботу перед виборцями.

Відповідно до плану основних заходів районної ради на січень 2018 року в період з 22 по 29 січня 2018 року в населених пунктах району  проводитимуться загальні збори громадян за місцем проживання та Депутатський тиждень, під час яких селищний, сільські голови, депутати місцевих рад усіх рівнів мають прозвітувати перед виборцями про свою діяльність у 2017 році, участь у роботі рад, виконання передвиборчих програм політичних партій, які вони представляють у радах.  

На зустрічах громадяни матимуть можливість внести свої пропозиції щодо вирішення актуальних проблем населених пунктів, обговорити питання утримання та перспектив розвитку закладів соціальної сфери села,  висловити своє бачення щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Відповідно до статті 88 Закону України “Про Національну поліцію” на цих зібраннях представники поліції проінформують громадськість про стан правопорядку на території сільських та селищної рад та заходи, які вживаються щодо попередження правопорушень.

Шановні селищний, сільські голови, депутати місцевих рад!

Прошу організувати та провести запланований захід, забезпечити належні умови для проведення звітів перед виборцями шляхом виділення приміщень, повідомлення виборців про час та місце їх проведення і прозвітувати перед ними про проведену вами роботу у 2017 році.

Переконаний, що безпосередня участь жителів населених пунктів у вирішенні проблем місцевого значення сприятиме розвитку місцевого самоврядування, в якому вирішальну силу матиме самодостатня громада!

 

Голова районної ради                                                                                                                                С.Кушнір                            



« повернутися до списку новин