Мурованокуриловецька
районна рада

Органи місцевого самоврядування Вінниччини отримали нові знання з публічних закупівель

Переглядів: 265

24 березня голова обласної Ради, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Вінницької області Анатолій Олійник взяв участь в начальному онлайн-семінарі. До участі у навчанні також долучився і перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. Разом з представниками органів місцевого самоврядування Вінниччини сьогодні аналізували зміни до Закону України «Про публічні закупівлі».

Участь в онлайн-семінарі від Мурованокуриловецького району взяли заступник голови районної ради Андрій Нікітчук та начальник фінансово-господарського відділу - головний бухгалтер Лідія Рубаха.

Оскільки 19 квітня 2020 року набирає чинності нова редакція Закону України «Про публічні закупівлі», Обласна Асоціація для своїх членів провела навчання, розроблене Академією Радник у цій сфері.

Керівниця Академії Анна Селютіна розповіла, що курс розроблено таким чином, щоб замовники та учасники публічних закупівель мали змогу підготувались до змін, які на них чекають після прийняття нової редакції ЗУ «Про публічні закупівлі». Тож, спікери детально розглянули законодавчі новації у сфері закупівель, опанували нові терміни Закону, ознайомилися з відповідальністю та кваліфікаційними критеріями. Особливу увагу приділили спрощеній системі закупівель для придбання товарів, робіт та послуг.

Учасники семінару дізнались як зміниться процес організації, участі, моніторингу, контролю публічних закупівель та отримали коментарі експертів щодо якісного змісту нових положень Закону.
 

 



« повернутися до списку новин