Мурованокуриловецька
районна рада

В СЗШ І-ІІІ ступенів №2 відкрито комп'ютерний клас

Переглядів: 439

      28 листопада  відбулося урочисте відкриття нового комп’ютерного класу в СЗШ І-ІІІ ступенів №2 у смт Муровані Курилівці, який налічує 8 сучасних комп’ютерів, багатофункціональних, оснащених ліцензійним програмним забезпеченням, загальна вартість яких складає 87 тис. грн.

     На свято до школярів завітали голова  районної ради Сергій Кушнір,голова  райдержадміністрації Сергій Ладан,  та начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук, яких радо зустрічали директор школи Людмила Пушкар та школярі  зі словами вдячності за сприяння у створенні комфортних та якісних умов для навчання у рідній школі.

   Почесне право перерізати символічну стрічку було надане голові Мурованокуриловецької райдержадміністрації Сергію Ладану, начальнику відділу освіти райдержадміністрації Павліні Тимощук та директору школи Людмилі Пушкар.

      Вчитель інформатики Олександр Дубицький поділився враженнями від роботи з новою комп’ютерною технікою, і зазначив, що даний комп’ютерний клас є потужним та легким у користуванні для дітей.

      Окрім того керівники району оглянули навчальні класи, які працюють за концепцією "Нова українська школа".

      

      



« повернутися до списку новин