Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання до Дня незалежності України

Переглядів: 1073

Шановні жителі територіальних громад району!

Прийміть сердечні вітання з нагоди найбільш вагомих національних свят – Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України.

Не одне століття український народ боровся за свою незалежність і здобув її 26 років тому. Зараз ми знову повинні відстоювати наше законне право називатися незалежною країною, зберегти цілісність своїх територій та бути повноправними господарями на власній землі.

За свободу нашої землі поклали свої голови Герої Небесної Сотні й кращі сини і дочки України.  Ми вдячні понад сотні учасникам АТО нашого району за мужність у боях за рідну землю, за те, що вони стійко захищають незалежність й територіальну цілісність України.

Я впевнений, що ми здобудемо перемогу, адже ми, українці, завжди готові йди до кінця в боротьбі за нашу свободу та єдність. Цей день обов’язково настане, тому що ми єдині та неподільні. Наша сила – в згуртованості та любові до рідної країни. Я бажаю нам ніколи не втрачати віру та впевненість у свої сили. Нехай віра в краще майбутнє надихає нас на нові звершення та добрі справи на благо добробуту нашої країни та українського народу.

Миру, добра, достатку, здоров’я вам та вашим родинам.

Слава Україні!

Голова районної ради                                                                                                                                                         С.Кушнір

 

 



« повернутися до списку новин