Мурованокуриловецька
районна рада

В районі відзначено День Конституції України

Переглядів: 521

   26 червня в районному Будинку культури “Жовтень” відбулися  урочисті та святковий концерт, з нагоди відзначення  державного свята – 22-ої річниці  Конституції України.

    У заходах взяли участь голова  районної ради Сергій Кушнір та голова районної державної аджміністрації Сергій Ладан, представники трудових колективів підприємств, організацій, установ та  громадськість району.

    З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Вікторович Ладан: «Нехай же в день національного свята – Дня Конституції  - в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі».

      Голова  районної ради Сергій Кушнір та голова районної державної адміністрації Сергій Ладан вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради  жителям району.

     Гарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім учасники святкового концерту -  творчі колективи районного будинку культури та аматори  Мурованокуриловеччини.

Прес-служба районної ради

      

      

      

      

      

 



« повернутися до списку новин