Як вберегтися від інфікування COVID-19 на робочому місці
Переглядів: 264
Для запобігання розповсюдженню коронавірусу, зокрема на робочих місцях, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області рекомендує дотримуватись простих правил:
- Робоче місце ваших працівників повинно бути чистим: поверхні та предмети слід регулярно протирати дезінфікуючими засобами
- Працівники повинні регулярно та ретельно мити руки
- Забезпечте дозатори для дезінфекції рук на видних місцях, а також створіть доступні місця, де співробітники можуть мити руки водою із милом
- Пам'ятайте про особистий простір ваших працівників
- Ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень щодо поїздок та відвідувань масових заходів
- Якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишитися вдома
- У випадку, якщо під час перших ознак застуди працівнику необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Змінювати її слід щодві години або як тільки маска стає вологою
Бережіть себе та своїх близьких!