Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Міжнародним днем людей похилого віку

Переглядів: 393

Дорогі наші ветерани, люди похилого віку!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

 

Щороку, 1 жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

У цей святковий день прийміть найщиріші вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Ви  пронесли через все своє життя гідність, віру і любов у краще майбутнє. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

 З душевним трепетом і теплом висловлюємо вам сердечні слова синівської вдячності за тяжку працю, подвиги та чесноти. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом вас!

 

Голова районної ради                                                                                            Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин