Мурованокуриловецька
районна рада

З Україною в серці

Переглядів: 652

Величальними словами рідній Україні розпочався перший урок в новому навчальному році на тему «З Україною в серці», що відбувся в концертній залі районного Будинку культури.

Ведучі святкового дійства бібліотекарі Зінаїда Петравчук та Тетяна Семенова привітали учнів та вчителів СЗОШ №2 з початком навчального року.

В ході розмови було проведено історичний екскурс в минуле нашої країни, який завершився вікториною на знання учнями історії рідної Батьківщини.

Окрасою свята була книжково-ілюстративна експозиція «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно», на якій представлено літературу, що висвітлює історію рідної землі.

Також було презентовано виставку вишитих рушників. Про українські обереги-рушники розповіла вишивальниця Антоніна Кирилюк.

З особливою майстерністю одинадцятикласниці Інна Смульська і Ольга Панова виконали вірші, присвячені рідній Україні.

Протягом свята звучали музичні вітання у виконанні працівників районного Будинку культури Тетяни Столяр та Ірини Триндовської, а також учениці 8-го класу Крістіни Бобрової.

Слова вдячності бібліотечним працівникам від вчителів висловила Галина Невінська. Вона привітала всіх учасників свята з початком навчального року і побажали відмінних успіхів у навчанні.



« повернутися до списку новин