Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Днем української писемності та мови

Переглядів: 329

Шановні жителі району! 

Вітаю Вас із Днем української писемності та мови. Мова – це душа нації, її генетичний код. Українська мова з її тисячолітньою історією і високою духовною культурою – це основа для єдності держави і духовна гарантія її майбутнього.

З великою шаною ми маємо усвідомлювати вагу рідного слова і відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Адже мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу; найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Ми маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу.  Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток - почесна місія кожного громадянина України.

Бережімо рідне слово, бо в ньому не тільки гомін лісів, переливи струмків, шепіт трав, а й високий дух пращурів, сила нашого сьогодення і поступ майбутнього.

Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом. Миру Вам, добра, нових здобутків в ім’я України!

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                                Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин