Мурованокуриловецька
районна рада

Вітання голови районної ради Сергія Кушніра з Днем державної служби України

Переглядів: 386

Шановні державні службовці!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня державної служби!

Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань та функцій держави є вкрай відповідальна справа, особливо сьогодні, коли йде активний процес реформування державної служби і побудови демократичної, суверенної, соціальної, правової держави.

Приємно відзначити, що переважна більшість державних службовців району демонструють високий професіоналізм, компетентність, ініціативність, відданість справі і патріотизм.

Від фахового рівня і чесності кожного з вас, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення починається довіра до влади.

У день професійного свята  бажаємо всім вам, шановні працівники державної служби,  міцного здоров’я, щастя, добра, життєвих гараздів та Божої ласки у вашій важливій і відповідальній місії!

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                  Сергій Кушнір



« повернутися до списку новин