Мурованокуриловецька
районна рада

Про Інклюзивно-ресурсний центр в районі

Переглядів: 467

Рішенням 24 сесії районної ради 7 скликання від  21 вересня 2018 року  №340 створено Комунальну установу “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області”, який є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району.

Дана установа знаходиться за адресою: вул. Кошового, 2, смт Муровані Курилівці. 

Центр створений з метою забезпечення в Мурованокуриловецькому районі права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу (крім вихованців закладів дошкільної освіти (ясел-садків) комплексного типу, учнів спеціальних закладів загальної середньої освіти, навчально-реабілітаційних центрів).

На даний час обов’язки директора ІРЦ виконує Скринецька Валентина Василівна, також проведено конкурсний відбір на посади чотирьох фахівців: дефектолог, логопед, практичний психолог та вчитель лікувальної фізкультури.

В приміщенні, де розміщений ІРЦ, проводяться ремонтні роботи, кошти на які виділено аграріями району. За державний кошт закуплено обладнання, парти та відповідні меблі.

Після закінчення всіх ремонтних робіт  планується відкриття Інклюзивно-ресурсного центру.


 



« повернутися до списку новин