Мурованокуриловецька
районна рада

У Мурованокуриловецькому районі планується створення трьох ботанічних заказників

Переглядів: 659

 

5 вересня під головуванням Володимира Криська відбулося засідання постійної комісії обласної Ради з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр.

У її роботі взяли участь голова постійної комісії обласної Ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм Геннадій Мазур, депутати обласної Ради – Юрій Семенюк і Григорій Зозуля, депутат Гніванської міської ради Тиврівського району Сергій Сергієнко, керівництво профільних управлінь та департаментів облдержадміністрації, керівник ТОВ «Стрижавський граніт» Віктор Цвєтков, представники громадськості.

Під час засідання розглянуто низку питань порядку денного, зокрема, такі проекти рішень: «Про внесення змін до Обласної програми досягнення оптимального рівня лісистості у Вінницькій області на 2012-2025 роки, затвердженої рішенням 8 сесії обласної Ради 6 скликання від 23 грудня 2011 року № 232», «Про погодження надання Товариству з обмеженою відповідальністю «Стрижавський граніт» спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування мігматитів Стрижавського родовища, що знаходиться у Вінницькому районі Вінницької області».

Крім того, постійна комісія розглянула та погодила питання про оголошення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення – ботанічних заказників «Балин», «Рогатки» та «Білі бліндажі», які планують створити у Мурованокуриловецькому районі.

Особливу увагу депутати акцентували на обговоренні звернення депутатів Григорія Зозулі та Сергія Сергієнка щодо діяльності ВАТ «Гніванський кар’єр». Члени комісії внесли низку пропозицій щодо цих питань.

Більш детально з висновками комісії з цих питань можна ознайомитись на офіційному сайті обласної Ради в розділі «Документи».

Із сайту Вінницької обласної Ради

 

   

І



« повернутися до списку новин