Мурованокуриловецька
районна рада

ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ С.КУШНІРА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Переглядів: 501

Шановні друзі, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. населення! 

Цей день - це вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок, тепло і комфорт в наших домівках.

Ваша праця забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Зрозуміло, що робити це при такому фінансуванні, яке є зараз, вкрай важко. Тому належно оцінюємо вашу нелегку працю. Попереду у вас багато роботи, але сподіваємося, що ваше відповідальне ставлення до справи стане запорукою успішного розвитку житлово-комунального комплексу та виконання постановлених перед вами завдань.

Сьогодні на стабільності роботи галузі та якості й асортименті послуг, на жаль, ще позначаються економічні проблеми й негаразди, але тим ціннішими є ваші прагнення досягти реального підвищення ефективності діяльності підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Міцного Вам всім здоров'я, злагоди у сім'ях, добробуту і благополуччя у всьому.

Тож нехай усвідомлення особливої суспільної місії, важливості своєї праці, відповідальність і фаховість, ініціатива й енергійність допомагають вам успішно долати труднощі та надихають на підкорення нових рівнів добротворення.


Голова районної ради                                                                       С.Кушнір



« повернутися до списку новин