Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”

Переглядів: 325

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл та селищ Мурованокуриловецького району, затвердженого рішенням  22 сесії районної ради 7 скликання від  15 червня 2018 року №313 14 січня 2020 року, відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”.

На даному засіданні члени комісії розглядали документи щодо відповідності встановленим вимогам та їх допуску до участі в конкурсі на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”.

На розгляд комісії у встановлений термін подали документи два претенденти – Кондратюк Вікторія Петрівна та Василишен Сергій Васильович.

За результатами розгляду конкурсною комісією документів даних претендентів  до участі в конкурсі допущено Кондратюк Вікторію Петрівну. Претендента Василишена Сергія Васильовича за рішенням конкурсної комісії не допущено до участі в конкурсі як такого, документи якого не відповідають встановленим вимогам.

Засідання конкурсної комісії із заслуховування конкурсної пропозиції учасника конкурсу Кондратюк В.П., проведення з ним співбесід та визначення переможця конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” відбудеться 21 січня 2020 року о 10-00 год.  в актовому залі районної ради.

З протоколом засідання конурсної комісії можна ознайомитись на даному сайті в розділі "Комунальна власність" підрозділ "Результати конкурсів".

Секретар конкурсної комиісії    М.Колядич

 



« повернутися до списку новин