Мурованокуриловецька
районна рада

Відбулись святкові заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня

Переглядів: 582

6 березня у приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

Представниць прекрасної статі вітав голова районної ради Сергій Кушнір. Він побажав присутнім в залі жінкам міцного здоров’я, успіхів у  роботі, жіночого щастя, любові та добра: «Серед Вас є керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, військовослужбовці та правоохоронці, працівники культури і службовці... Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру у завтрашній день».

Під час урочистостей перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Петренко та голова районної ради Сергій Кушнір за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний розвиток району та з нагоди 8 березня нагородили жінок Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Чудовим подарунком для всіх присутніх став святковий концерт підготовлений працівниками культури, вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості, музичної школи й Мурованокуриловецької школи-інтернат.

       

 

 



« повернутися до списку новин