Мурованокуриловецька
районна рада

Сьогодні відбудеться перегляд кінострічки “КІБОРГИ”

Переглядів: 691

5 травня о 14.00 год. у смт Муровані Курилівці, в районному Будинку культури “Жовтень”, за підтримки  районної ради та райдержадміністрації відбудеться показ фільму Кіборги”.

Запрошуються усі бажаючі, вхід безкоштовний.

Художній фільм “Кіборги” (2017) – перша українська кінорефлексія про війну з Росією на сході нашої держави. Стрічка розповідає про запеклі бої за донецький аеропорт, який став символом незламності українських воїнів. Картина заснована на реальних подіях – кожен герой має свого прототипа. До того ж у фільмі грають як професійні актори, так і справжні учасники боїв за ДАП, що допомогло краще розкрити героїв. Слід відмітити, що творці не ставили за мету зняти пропагандивну стрічку з готовими відповідями, а навпаки – поставити наболілі питання.

У головній ролі шестеро військових, які вирушають на бойове чергування в аеропорт. Для усієї країни вони – кіборги. Але що значить бути кіборгом? Перед нами на екрані постають звичайні українці – різного віку, які розмовляють різними мовами, але які мають спільну мету – жити у новій Україні. Вони зробили свій вибір і готові за нього вбивати ворога і йти до кінця.

Прес-служба районної ради



« повернутися до списку новин