Мурованокуриловецька
районна рада

Обговорено спільні заходи щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин

Переглядів: 289

На виконання доручення Прем’єр Міністра України, щодо вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі  товарами та послугами у  райдержадміністрації, відбулось засідання районної робочої групи з питань забезпечення контролю за дотримання законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері  зайнятості населення.

      Засідання провів заступник голови райдержадміністрації Валерій Козачишен. В засіданні взяли учассть заступник голови районної ради Андрій Нікітчук, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Тетяна Покалюк,  працівники райдержадміністрації,  управління держпраці, управління праці та соціального захисту населення, об’єднаної державної податкової інспекції, Головного управління пенсійного фонду України, райспоживспілки, ФОП, ПП та засобів масової інформації.

   На зібранні обговорено конкретні спільні заходи щодо проведення із суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, інформаційну та роз’яснювальну роботу про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.



« повернутися до списку новин